Yoga for diabetes

Yoga terapi og mediyoga spesifikke programmer for diabetes kan hjelpe pasienter som lider av denne sykdommen.

Yogiske behandlinger for diabetes

Listen over yogiske prosesser som er gunstig for behandlingen av diabetes er veldig lang. Disse prosessene må praktiseres i lang tid, og mange flere prosesser må praktiseres som en grunnleggende forberedelse for å praktisere hovedprogrammet av behandlingen. Det må bemerkes at det ikke er mulig for pasienten å utføre disse prosessene på egen hånd med henvisning til bøker.

Hva er diabetes

Diabetes kan beskrives som den bitre historien om søtsukkeret. Arbeidet med å begrense overdreven bruk av sukker blir gjort over hele verden, men har ikke vesentlig lykkes. Det blir nå klart at yoga, som er i stand til å bringe en samlet forbedring i menneskelivet, også er i stand til å overvinne en sykdom som diabetes, forutsatt at alle pankreasceller ikke allerede er ødelagt. Det er mange forskjellige nivåer av diabetes sykdommen.

De primære symptomene på diabetes er svakhet, overflødig sult, overflødig tørst, og overfører ofte store mengder urin. Det er derfor viktig å begrense nivåene av blodsukker. Ellers kan negative konsekvenser av økt blodsukker oppleves. Diabetes påvirker huden, anus, urinveiene eller skjeden. Det kan til og med være en dødsårsak. Veggene i blodårene blir tykke og stive. Dette påvirker blodtilførselen spesielt til føttene. Det påvirker også funksjonen til øynene som igjen kan føre til blindhet. Det kan være hevelse på føttene på grunn av økt belastning på nyrene. Noen ganger kan nyrene slutte å fungere helt. Faktisk påvirker de forhøyede nivåene av blodsukker funksjonen til praktisk talt alle organene. Det er derfor svært viktig å opprettholde nivåer av blodsukker i det normale området.

Ta kontakt for ekspertveiledning