Yoga for bedrifter

Det har aldri vært mer relevant tid å investere i arbeidstakernes vælvære som nå. Statistikkene viser at antall sykedager øker, flere tilfeller av depresjon og angst, og at fedmeepidemien ikke viser nedgang.

Price Waterhouse Coopers forskning, bestilt av Health Work and Wellbeing Executive *, peker på “et vell av bevis” som tyder på en positiv sammenheng mellom introduksjonen av velværeprogrammer på arbeidsplassen og forbedring av suksess i bedriften.

Business Yoga er et bidrag til livskvalitet, helse som igjen fører til høyere produktivitet blant de ansatte. Det gir en umiddelbar avkastning på investeringen gjennom dyp spenningsreduksjon, forbedrede følelser av helse og velvære, redusering av fravær og forbedret produktivitet. Øvelsene hjelper ansatte å bli oppmerksomme på seg selv og deres egen ytelse. De lærer å ta ansvar for egen helse og trivsel, de innser eget potensiale og blir mer autentiske.

Business Yoga passer godt for et møte- eller konferanserom. Øvelsene kan utføres i arbeidsklær og også i arbeidsstolen. Ingen tidligere yoga erfaring er nødvendig, så alle kan delta.

Gjør dine ansatte lykkelige og sunne. Kontakt oss